Presentation at Harvard University and MIT

La Universitat de Harvard i el MIT-Massachusetts Institute of Technology donen el tret de sortida a la presentació internacional de la xarxa Vusiness

La Xarxa s’ha presentat a les cinc principals universitats de Boston i Cambridge als Estats Units

La Xarxa Internacional Vusiness, un projecte de recerca i de transferència impulsat per la Universitat de Girona i amb la col·laboració de l’Institut Montilivi de Girona, promou les empreses amb valors intel·ligents, obertes, democràtiques, sostenibles i inclusives, que han d’inspirar el futur

Una delegació gironina s’ha reunit amb cinc universitats de prestigi d’Estats Units per explicar i acordar la col·laboració en la Xarxa Internacional Vusiness [de l’anglès Business, negocis, amb “V” de valors]. La delegació, encapçalada per la Dra. Carmen Echazarreta, professora de comunicació audiovisual i publicitat i directora del Grup de Recerca ARPA del Departament de Filologia i Comunicació de la Universitat de Girona, estava integrada per  Albert Costa, Doctorant de la Universitat de Girona del Programa Dret, Economia i Empresa i Maribel Domínguez, Coordinadora de la Comissió d’Emprenedoria i professora de l’Institut Montilivi de Girona.

Durant el mes d’abril s’han reunit amb diversos investigadors i directius d’Universitats d’Estats Units per iniciar la col·laboració en la Xarxa Internacional en els àmbits de recerca, educació, emprenedoria i empresa. Concretament, s’han reunit amb Ronnie Haas, Director of Strategic Talent Management del Human Resources Department del MIT de Boston; Pam Bonnell, Director, Staff & Organizational Development de l’Emerson College de Boston; Bernard R. O’Kane, Director, Office of Employee Development, Human Resources de la Boston College; Stefane Cahill Farella, MBA, SPHR, Associate Director, Organizational Effectiveness at Boston College; Lisa Vigliotta, HR Partner de la Suffolk University de Boston, Melissa Brown, Director,  Center for Workplace Development de la Harvard University de Massachussets, i Jack Jennings, Executive Dean at Harvard Grad School of Education, Harvard Graduate School of Education.

A més, a Boston, la delegació s’ha reunit amb  Marc Gracia, Innovation Manager d’ACC10 de la Generalitat de Catalunya i amb Ricard Garcia, fundador de la Richi Foundation, amb qui també s’ha acordat la voluntat de treballar plegats per afavorir les empreses amb valor especialment en els àmbits d’educació i emprenedoria.

La iniciativa Vusiness ha rebut el suport del President de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont; així mateix de la Consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa; del Rector de la Universitat de Girona, Sergi Bonet; de la Delegada dels Serveis Territorials a Girona de Treball, Afers Socials i Famílies, Marta Casacuberta; de la General Manager de la Fundació Princesa de Girona, Mònica Margarit; del Diputat de Promoció Econòmica – Diplab de la Diputació de Girona, Josep A. Frias; de la directora for Corporate Resources and Legal Representative d’ACC10 de la Generalitat de Catalunya, Marta Esteves.

La missió ha permès acordar les línies de treball conjunt en el marc de la Xarxa Internacional Vusiness, que té com a principal missió sensibilitzar i promoure les empreses amb valors, que avancen cap a una nova ètica i política empresarial més inclusiva, sostenible i intel·ligent i que se centra en quatre àmbits d’acció: recerca, educació, emprenedoria i empresa.

 

About The Author


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

0

Tu carrito